Opiskele rahataitoja kotisohvalta!

Yli 10 000 suomalaista on opiskellut Mikolta rahataitoja –   nyt videokirjasto vain 9,70€ kuukaudessa! 

Kuten arvata saattaa, mukana on huumoria, eikä vain kuivaa sijoitusjargoniaa. 

Aloita ilmainen kuukausi

Tulevaisuuden muuttaminen vaatii toistoja

Kuukausittain jatkuva taloudellisen mielenrauhan tuova valmennusohjelma, joka antaa sinulle tarvittavat työkalut, oivallukset ja ajatukset rahasta.

Valmennus etenee säännöllisesti ja suunnitelmallisesti kuukaudesta toiseen. Ei kuitenkaan kertaähkyä, vaan sopivilla askelilla oppimista ja pieniä kertamuutoksia. (ilman sitoutumista)

Ymmärrä oma tarinasi rahasta – ja muuta se

Tekosi ovat seurausta ajattelutavastasi ja tarina on seurausta pitkälti lapsuudestasi. Se, mitä olet nähnyt ympärilläsi ja kuullut rahasta, vaikuttaa vielä tänäkin päivänä.

Tiedosta, mitkä asiat ovat vaikuttaneet rahakäyttäytymiseen ja muuta tarina paremmaksi: ja lopulta tulokset.

Ei säästövinkkejä, vaan fiksumpaa rahankäyttöä

Loputtomiin ei voi jokaista voipurkkia säästää – rahaa pitää käyttää fiksummin ja tarvittaessa opetella tekemään enemmän. 80/20-säännöllä opit, miten paljon pienemmällä rahalla saa lähes yhtä paljon onnellisuutta. 

Opiskele vauraiden ihmisten käyttämät työkalut

Ei varmaan tule suurena yllätyksenä, mutta vaurastuneet ihmiset käyttävät erilailla rahaa kuin juuri ja juuri veden pinnalla happea haukkovat.

Opiskele nämä tekniikat sekä työkalut ja hyödynnä niitä.

Tämä valmennus ei opeta sinua säästämään, vaan uuden tavan ajatella ja käyttämään rahaa

(ei Marttojen marjanpoimintavinkkejä)

Valmennuksen sisältö 

 

..ja lisää on tulossa.

Rahantaidon valmennus taskussasi

Rahataidon valmennus on  valmennusohjelma, joka tähtää taloudellisen tulevaisuutesi muuttamiseksi paremmaksi.

Rahan käyttäminen, raha-ajattelu ja sijoittaminen vaativat harjoittelua sekä opettelua, mitä valitettavasti ei koulun opettajat kertoneet.

PSYKOLOGIAA JA TAITOA

Rahataidon valmennus on kuukausittain etenevä koulutus, johon sisältyy kuukausittain neljä eri moduulia. Kaksi moduulia koskee aina psykologiaa ja kaksi käytännön strategiaa.

VIDEOITA, TEKSTIÄ JA TEHTÄVIÄ

Koska olemme erilaisia oppijoita, samat materiaalit löytyvät niin tekstinä kuin videona. Tulevaisuudessa myös podcastina. Valmennus sisältää myös tehtäviä, jotka vievät asiat käytäntöön saakka.

OPISKELE MISSÄ TAHANSA

Voit käydä valmennuksen millä tahansa laitteella – myös ladata sovelluksena Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille. Löydät sovelluksen hakemalla sovelluskaupasta “Kajabi”.

 

Lataa Mikko taskuun

Petri

"Olen erittäin tyytyväinen nykyiseen tilanteeseeni, suhtautuminen rahaan on muuttunut pysyvästi ja näen lähitulevaisuuden todella valoisana sen suhteen. Olen todella kiitollinen yhtiöllenne ja ennenkaikkea sinulle Mikko käytännönläheisestä sekä mukaansa tempaavasta opastuksesta rahan kiehtovaan maailmaan."

Juha Salmi, Asuntomarkkinat 2016 –tapahtuman järjestäjä, Suomen Asuntotietokeskus

"Minulla on ollut pari kertaa mahdollisuus kuunnella Mikko Sjögrenia suuressa yleisötilaisuudessa puhumassa asuntosijoittamisesta ja sijoittamisesta yleensäkin. Kuulijakunnassa on ollut niin asuntomarkkinoiden ammattilaisia kuin asuntosijoittamisen harrastajia. Kummallakin kerralla tulos oli loistava: elämänkokemuksella ryyditettyä ja huumorilla höystettyä tarinointia (asunto)sijoittamisessa tarvittavasta osaamisesta ja asenteista. Tilaisuuksille upeita loppunousuja, joista jäi sekä hyvä mieli että paljon hyödyllistä ajateltavaa."

MISSIO: EMME HALUA NÄHDÄ ENÄÄ YHTÄÄN TALOUDELLISTA PAHOINVOINTIA SUOMESSA 

Olemme valmentaneet yli 15 vuoden aikana reilut 30 000 ihmistä taitavammaksi rahan kanssa. Näiden vuosien aikana olemme nähneet taloudellisia menestystarinoita kuin myös ikäviä kohtaloita. Tutkitusti eniten stressiä aiheuttava asia on raha. Tarkemmin sanottuna rahan puute.

On surullista nähdä, kuinka rahan puute pienentää ihmisten elämää, rajoittaa vaihtoehtoja, aiheuttaa lieveilmiöitä lapsille, parisuhteeseen ja terveyteen. 

Huomionarvoista on, että hyvätuloisista, yli 80 000€ vuodessa tienaavista, 62% niistä, jotka eivät säästä, listasivat rahan puutteen syyksi.

Rahaongelmia ei siis voi poistaa rahalla, vaan rahataidoilla.

Haluamme olla luomassa muutosta, jottei enää yksikään elämä jää kokematta taloudellisen tilanteen takia ja etteivät ihmiset määrittelisivät itseään rahan perusteella. 

Tämä ei tietenkään ole mikään helppo juttu, eikä se välttämättä toteudu meidän elinaikanamme – mutta haluamme laittaa ison lumipalloefektin liikkeelle.

Yksi osa tätä lumipalloa on matalan kynnyksen Rahataidon valmennus, johon lähes jokainen pystyy osallistumaan. 

Taloudellinen pahoinvointi ei tarkoita ainoastaan köyhyyttä

Missiomme ei kata ainoastaan heitä, jotka elävät minimituloilla ja joutuvat kituuttelemaan rahan kanssa vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen, vaan myös heitä ketkä ovat palkkatöissä ja joutuvat kirimään omaa talouttaan kokoajan kiinni. Kyseessä saattaa olla luottokorttivelkojen maksaminen pois tai sijoittamisen aloittaminen – jotta tulevaisuudessa voi pärjätä pienemmillä työtunneilla ja tehdä enemmän asioita, joita rakastaa.

Ennen kaikkea, haluamme luoda enemmän vapautta ja onnellisuutta ihmisten talouteen – emmekä halua nähdä yhtään suomalaista, jonka elämässä rahan puute on elämisen laatua määrittävä tekijä. 

Tervetuloa mukaan missioon.

 

TÄMÄ VALMENNUS ON SINULLE, JOS…

 • Haluat, että laskut ei enää aiheuta stressin tunnetta ja pystyt maksamaan ne aina samantien
 • Haluat oppia miten lähteä kerryttämään varallisuutta ja sijoittamaan
 • Haluat nukkua yösi hyvin, kun tiedät että taloutesi on hallinnassasi
 • Haluat kerryttää merkittävää varallisuutta ilman, että tarvitsee luopua arjen luksuksesta
 • Haluat turvata eläkepäiviä ilman, että sinun tarvitsee palata enää työelämään vaikka eläkeikä olisi jo lähellä!
 • Haluaisit tietää miten yrittäjänä voi viedä rahatilanteen turvatummaksi
 • Haluat, että sinulla on turvallinen määrä säästöjä
 • Ei enää luottokorttilaskuja, joista tulee paha mieli joka kerta
 • Haluat opettaa myös lapsillesi parempaa rahan käyttöä
 • Haluat voida keskittyä elämässäsi oikeasti tärkeisiin asioihin rahahuoliesi sijaan, kuten terveyteesi, ystäviisi, perheeseesi…

 

Valmennuksessa käydyt asiat toimivat – oikeasti. Yllä luetellut asiat on kaikkien mahdollista saavuttaa tämän valmennuskokonaisuuden avulla. Sen todistaa tuhannet ja tuhannet tyytyväiset asiakkaat ja jo muutetut taloudelliset tulevaisuudet.

Pelkkä tieto ei kuitenkaan tee meistä onnellisia ja taloudellisesti hyvinvoivia. Muuttujana on aina IHMINEN, eli sinä.

Tässä on yksi MUTTA: sinun pitää tehdä asiat itsesi eteen ja toimia valmennuksen oppien mukaisesti. Ensimmäinen askel on klikata oheisesta napista ja sukeltaa mukaan.

 

Tule mukaan valmennukseen nyt hintaan 9,70€ kuukaudessa!

Valmennus jatkuu kuukausittain toistaiseksi voimassaolevana ja saat kuukausittain uudet materiaalit.

Saat vielä ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi – ja voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Kyllä, haluan muuttaa oman taloudellisen tulevaisuuteni

Rahavalmentajasi Mikko Sjögren

”Sijoitusten onnistumista rajoittava tekijä on aina sijoittaja Itse. Samassa markkinassa toiset pärjäävät ja toiset eivät. Toisin kuin yleensä virheellisesti luullaan ratkaiseva tekijä ei niinkään ole tieto. Tiedon lisääminen ei yksistään paranna tilannetta. Kyse on siitä miten ajatukset, uskomukset ja tavat tukevat vaurastumista edistäviä valintoja, toisin sanoen taidot joilla tieto viedään käytäntöön.”

Mikko kiinnostui sijoittamisesta ja vaurastumisesta jo 90-luvun alussa opintojen ohessa. Vanhempiensa liiketoimintakaupasta syntyneellä pienellä pesämunalla sijoittaminen osakemarkkinoille päätettiin aloittaa. Hävittyään yli puolet sijoittamistaan rahoistaan tiedonpuutteen ja osaamattomuuden vuoksi, Mikko turhautui ja päätti löytää oikean tavan tulla taloudellisesti vapaaksi.

Kun kaikki viisi siihen aikaan julkaistua suomenkielistä kirjaa aiheesta oli luettu, oli siirtymä englanninkieliseen kirjallisuuteen looginen. Kirjoista löytyi viittaukset tapahtumiin, joissa kirjoittajat olivat olleet aiheistaan puhumassa. Niistä innostuneena Sjögren päätyi ulkomailla järjestettäviin seminaareihin katsomaan kirjoittajia henkilökohtaisesti.

Käännekohta tapahtui vuonna 2003, kun hän löysi periaatteet, joilla on mahdollista parantaa oman talouden ja sijoitusten suorituskykyä. Samalla kirkastui miten löydetään oman talouden heikot lenkit ja miten vaurastumista voidaan nopeuttaa erilaisin vipuvoimin, sekä keinot joilla riskiä voidaan rajata ja varallisuutta suojata. Otettuaan käyttöönsä oppimansa asiat hän osti 21 sijoitusasuntoa 18 kuukauden aikana ja saavutti taloudellisen riippumattomuuden.

Tuloksien aikaansaama kiinnostus levisi pian omista kavereista heidän ystäviinsä ja tuttuihinsa. Tämän kysynnän seurauksena Valmennusyhtiö Varapuu sai alkunsa vuonna 2007. Kymmenessä vuodessa se onkin kasvanut yli 50 rahaan liittyvää tapahtumaa vuodessa järjestäväksi tahoksi.

Sjögrenillä on aivan ilmiömäinen kyky yksinkertaistaa vaikean ja monimutkaisen kuuloisia talouskäsitteitä ja luoda malleja, joilla opittu saadaan ajettua osaksi arkea lähes automaattisesti. Mikon tapa valmentaa on motivoiva ja helposti ymmärrettävä. 2005 vuodesta lähtien Mikko on valmentanut yli 30 000 ihmistä taitavammaksi rahan kanssa.

Miten valmennus toimii? 

 1. Kun päätät tulla mukaan valmennukseen, klikkaa alla olevasta linkistä.

 2. Rekisteröidy täyttämällä sähköposti ja maksukortin tiedot. Tiedot käsitellään turvallisesti tunnetun maailmanlaajuisen maksunvälittäjän kautta. Me emme näe korttisi tietoja ikinä.

 3. Saat tunnukset verkkokurssialustalle ja ensimmäiset videot ovat katsottavissa välittömästi.

 4. Katso videot, tee tehtävät ja opiskele rahankäytön taitoja.

 5. Ilmainen kokeilu on käytössä 30 vuorokautta. Jos haluat jatkaa valmennusta kuukaudelle kaksi, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Saat automaattisesti toisen kuukauden materiaalit ja kuukauden veloitus lähtee automaattisesti tililtä.

 6. Jos et halua syystä tai toisesta jatkaa valmennusta, voit lopettaa kokeilun asetuksista peruuttamalla tilauksen.

 7.  Ensimmäiset kuusi kuukautta saat kuukausittain uudet materiaalit sekä tehtävät. Toistot, säännöllisyys ja asioiden loppuun saattaminen varmistavat onnistumisen! Saat pitää materiaalit käytössäsi niin kauan, kun tilaus on voimassa.

Ok, olen valmis aloittamaan

Jäikö joku mietityttämään? Tässä usein kysytyt kysymykset

 

Eiköhän ruveta hommiin!

Tule riskittömästi mukaan valmennuksen, saat kokeilla sitä 30 päivää ilmaiseksi.

 

Rekisteröidy, lataa sovellus/avaa selain ja ala opiskelemaan rahankäyttötaitoja ja tekniikoita.

Toivottavasti muutat oman taloudellisen tulevaisuuden, ja joku kaunis päivä lähetät meille oman muutostarinasi. Niitä on aina mukava lukea.

– Mikko

Ok, ruvetaan vaan.